PRODAJNA MESTA U SRBIJI

Olympic Beach 2018

  • Millenium BG – Sokolska

Grčka apartmani LETO 2018

OLYMPIC BEACH
OLIMPSKA REGIJA
APARTMANSKI SMEŠTAJ
PAKET ARANŽMAN (PREVOZ I SMEŠTAJ PO OSOBI)

Letovanje Grčka – povoljni i provereno dobri aranžmani za Grčku su sastavi deo našeg programa “Grčka apartmani – 2018” koji Vam nudi po izuzetno povoljnim cenama mogućnost da uživate u veličanstvenim plažama najpopularnijih letovališta koje ima Severna Grčka, i koje već decenijama privlače neverovatan broj turista iz Srbije i čitave Evrope. Proverite naše aktuelne apartmanske aranžmane za leto, jer letovanje 2018 počinje sa nama!

Vila Lazaros Olympic Beach grčka

Cena od 80 €

Vila Tasos Olympic Beach grčka

Cena od 70 €

Vila Lazaros se nalazi u severnom delu Olympic Beach-a i udaljena je oko 70 metara od plaže. Poseduje 1/2 studije i 1/4 apartmane. Smeštajne jedinice se nalaze na visokom prizemlju i I spratu. Svaka smeštajna jedinica poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju (frižider, rešo, osnovno posuđe), kupatilo (tuš/WC), TV i terasu sa garniturom za sedenje, kao i klima uređaj koji se doplaćuje na licu mesta. U vili nema peškira.

Vila Tasos se nalazi u centralnom delu Olympic Beach-a i udaljena je oko 100 metara od plaže. Poseduje 1/2 i 1/3 studije i 1/4 apartman. Smeštajne jedinice se nalaze u prizemlju, na I i III spratu. Svaka smeštajna jedinica poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju (frižider, rešo, osnovno posuđe), kupatilo (tuš/WC), TV i terasu sa garniturom za sedenje, kao i klima uređaj koji se doplaćuje na licu mesta. U vili nema peškira.