PRODAJNA MESTA U SRBIJI

Paralia 2018

  • Millenium BG – Sokolska

Grčka apartmani LETO 2018

PARALIA

OLIMPSKA REGIJA
APARTMANSKI SMEŠTAJ
PAKET ARANŽMAN (PREVOZ I SMEŠTAJ PO OSOBI)

Letovanje Grčka – povoljni i provereno dobri aranžmani za Grčku su sastavi deo našeg programa “Grčka apartmani – 2018” koji Vam nudi po izuzetno povoljnim cenama mogućnost da uživate u veličanstvenim plažama najpopularnijih letovališta koje ima Severna Grčka, i koje već decenijama privlače neverovatan broj turista iz Srbije i čitave Evrope. Proverite naše aktuelne apartmanske aranžmane za leto, jer letovanje 2018 počinje sa nama!

Vila Marinaio Paralia

Cena od 69 €

Vila Vision Paralia

Cena od 59 €

Vila Lucia Paralia

Cena od 59 €!

Vila Simos Paralia

Cena od 59 €!

Vila Armenistis Paralia

Cena od 79 €!

Vila Ellite II Paralia

Cena od 69 €!

Vila Manos II Paralia

Cena od 59 €!

Hotel Orea Eleni Paralia

Cena od 245 €!

Hotel Paralia Inn Paralia

Cena od 265 €!

Hotel Erato Paralia

Cena od 265 €!

OSTALE VILE U PRIPREMI !!!
Vila Marinaio se nalazi  u centralnom delu Paralije i udaljena je  oko 120 metara od plaže. Poseduje 1/2, 1/3, 1/3+1 i 1/4 studije. Smeštajne jedinice se nalaze u prizemlju, na I i II spratu. Svaka smeštajna jedinica poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju (frižider, rešo, osnovno posuđe, aspirator), kupatilo (tuš/WC), TV i terasu, kao i klima uređaj koji se doplaćuje na licu mesta. Svaka smeštajna jedinica poseduje garnituru za sedenje. Vila ne poseduje peškire.
Vila Vision je hotel apartmanskog tipa koji se nalazi na svega je 2-3 min hoda od plaže. Raspolaže sa 1/2, 1/3 i 1/4 studijima. Svi studiji imaju sopstveno kupatilo, čajnu kuhinju sa posuđem, SAT tv, klima uređaj, terasu sa garniturom za sedenje. Vila nudi gostima besplatan pristup internetu, prostor za odlaganje prtljaga i toalete za korišćenje prilikom smene turista. Korišćenje klima uređaja se doplaćuje na licu mesta. U vili nema peškira.