PRODAJNA MESTA U SRBIJI

Paralia 2018

  • Millenium BG – Sokolska

Grčka apartmani LETO 2018

PARALIA

OLIMPSKA REGIJA
APARTMANSKI SMEŠTAJ
PAKET ARANŽMAN (PREVOZ I SMEŠTAJ PO OSOBI)

Letovanje Grčka – povoljni i provereno dobri aranžmani za Grčku su sastavi deo našeg programa “Grčka apartmani – 2018” koji Vam nudi po izuzetno povoljnim cenama mogućnost da uživate u veličanstvenim plažama najpopularnijih letovališta koje ima Severna Grčka, i koje već decenijama privlače neverovatan broj turista iz Srbije i čitave Evrope. Proverite naše aktuelne apartmanske aranžmane za leto, jer letovanje 2018 počinje sa nama!

Vila Marinaio Paralia

Cena od 70 €

Vila Vision Paralia

Cena od 70 €

Vila Lucia Paralia

Cena od 90 €!

Vila Simos Paralia

Cena od 70 €!

Vila Armenistis Paralia

Cena od 110 €!

Vila Ellite II Paralia

Cena od 70 €!

Vila Manos II Paralia

Cena od 79 €!

Hotel Orea Eleni Paralia

Cena od 245 €!

Hotel Paralia Inn Paralia

Cena od 265 €!

Hotel Erato Paralia

Cena od 265 €!

Vila Marinaio se nalazi  u centralnom delu Paralije i udaljena je  oko 120 metara od plaže. Poseduje 1/2, 1/3, 1/3+1 i 1/4 studije. Smeštajne jedinice se nalaze u prizemlju, na I i II spratu. Svaka smeštajna jedinica poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju (frižider, rešo, osnovno posuđe, aspirator), kupatilo (tuš/WC), TV i terasu, kao i klima uređaj koji se doplaćuje na licu mesta. Svaka smeštajna jedinica poseduje garnituru za sedenje. Vila ne poseduje peškire.
Vila Vision je hotel apartmanskog tipa koji se nalazi na svega je 2-3 min hoda od plaže. Raspolaže sa 1/2, 1/3 i 1/4 studijima. Svi studiji imaju sopstveno kupatilo, čajnu kuhinju sa posuđem, SAT tv, klima uređaj, terasu sa garniturom za sedenje. Vila nudi gostima besplatan pristup internetu, prostor za odlaganje prtljaga i toalete za korišćenje prilikom smene turista. Korišćenje klima uređaja se doplaćuje na licu mesta. U vili nema peškira.
Vila Lucia se nalazi u centralnom delu Paralije, u ulici koja je paralelno sa glavnom ulicom (Nikis – vodi od Lidla do crkve). Udaljena je oko 180 metara od plaže i crkve, odnosno centra Paralije. Najveći market, Lidl, udaljen je oko 150 m, dok su manje prodavnice, butici i suvenirnice na par koraka udaljenosti. Poseduje 1/2 i 1/3 studije kao i 1/4 apartmane. Smeštajne jedinice se nalaze na II i III spratu. Vila poseduje lift. Svaka smeštajna jedinica poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju (frižider, rešo, osnovno posuđe, aspirator), kupatilo (tuš/WC), TV i terasu sa garniturom za sedenje, kao i klima uređaj koji se doplaćuje na licu mesta. U vili nema peškira.
Vila Armenistis se nalazi na samoj plaži u neposrednoj blizini škole. Vila poseduje 1/2 i 1/3 studije. Smeštajne jedinice se nalaze na III spratu. Vila poseduje lift. Svaka smeštajna jedinica poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju (frižider, rešo, osnovno posuđe, aspirator), kupatilo manjih dimenzija  (tuš/WC), TV i terasu, kao i klima uređaj koji se doplaćuje na licu mesta. Svaka smeštajna jedinica poseduje garnituru za sedenje. U vili nema peškira. U prizemlju vile se nalazi kafić koji poseduje ležaljke sa suncobranima – gostima su na raspolaganju uz kupljeno piće.
Vila Simos se nalazi u centralnom delu Paralije. Udaljena je oko 120 metara od plaže i 100 m od centra Paralije. U neposrednoj blizini su brojne prodavnice i restorani. Vila poseduje 1/2, 1/3, 1/4 i 1/5  studije. Smeštajne jedinice se nalaze na I i III spratu. Svaka smeštajna jedinica poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju (frižider, rešo, osnovno posuđe, aspirator), kupatilo (tuš/WC), TV i terasu, kao i klima uređaj koji se doplaćuje na licu mesta. Svaka smeštajna jedinica poseduje garnituru za sedenje. U vili nema peškira.
Vila Ellite II se nalazi u južnom delu Paralije na oko 120 metara od plaže i 100 m od škole. Vila poseduje 1/2 i 1/3 studije. Smeštajne jedinice se nalaze na II i III spratu. Svaka smeštajna jedinica poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju (frižider, rešo, osnovno posuđe), kupatilo (tuš/WC), TV i terasu, kao i klima uređaj koji se doplaćuje na licu mesta. Svaka smeštajna jedinica poseduje garnituru za sedenje. U vili nema peškira.
Vila Manos II se nalazi u glavnoj ulici Nikis, u neposrednoj blizini semafora, super marketa Lidl. Udaljena je oko 400 metara od plaže i centra Paralije. Raspolaže sa 1/2 i 1/3 studijima koji se nalaze na I spratu. Vila poseduje recepciju, toalet i prostor gde se ostavljaju stvari poslednjeg dana boravka. Svaka smeštajna jedinica poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju (frižider, rešo, osnovno posuđe), kupatilo (tuš/WC), TV i terasu. Korišćenje klima uređaja nije uključeno u cenu. Vila nema svoj parking.