PRODAJNA MESTA U SRBIJI

Leptokaria – Grčka 2017

  • Millenium BG – Sokolska

Grčka apartmani – Leptokaria LETO 2017

 LEPTOKARIA

OLIMPSKA REGIJA
APARTMANSKI SMEŠTAJ
PAKET ARANŽMAN (PREVOZ I SMEŠTAJ PO OSOBI)

Letovanje Grčka – povoljni i provereno dobri aranžmani za Grčku su sastavi deo našeg programa “Grčka apartmani – 2017” koji Vam nudi po izuzetno povoljnim cenama mogućnost da uživate u veličanstvenim plažama najpopularnijih letovališta koje ima Severna Grčka, i koje već decenijama privlače neverovatan broj turista iz Srbije i čitave Evrope. Proverite naše aktuelne apartmanske aranžmane za leto, jer letovanje 2017 počinje sa nama!

Vila Fani Leptokaria

Cena od 51 €

Vila Matlas Leptokaria

Cena od 68 €

Vila Matlas Leptokaria

Cena od 336 €

Vila Fani je udaljena oko 300 metara od plaže. Poseduje 1/2, 1/2+1, 1/3 i 1/4 studije. Svaka smeštajna jedinica poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju (frižider, rešo, osnovno posuđe, aspirator), kupatilo (tuš/WC), TV i terasu, kao i klima uređaj koji se doplaćuje na licu mesta. Svaka smeštajna jedinica poseduje garnituru za sedenje. U vili nema peškira.
Vila Matlas se nalazi u severnom delu Leptokarije ispod magistrale, udaljena od plaže oko 150 metara. Poseduje 1/2 i 1/3 studije. Smeštajne jedinice se nalaze na I i II spratu. Svaka smeštajna jedinica poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju (frižider, rešo, osnovno posuđe,), kupatilo (tuš/WC), TV i terasu sa garniturom za sedenje, kao i klima uređaj koji se doplaćuje na licu mesta. U vili nema peškira.