PRODAJNA MESTA U SRBIJI

Aktaion Hotel 3*

Aktaion Hotel 3***

Paralia

www.akteon.net

U samom centru Paralie, na samoj obali egejskog mora, očekuje Vas hotel Aktaion,i njegovo gostoljubivo osoblje. Hotel poseduje 36 soba, sa pogledom na more ili ulicu. Sve sobe su opremljene klimom frižiderom i TV-om. Hotel raspolaže sa dva bara, od kojih se jedan nalazi na samoj plaži, gde možete uživati i piću, koktelima i velikom izboru sladoleda. Savršen izbor za one koji uživaju u pogledu na svetla čamaca u večernjim satima.

Sadržaj hotela: kafe-bar, restoran, sef, SAT – TV, Wifi internet.

Smeštajne jedinice: klima, terasa, kupatilo, centralno grejanje, fen, internet, LCD TV, frižider, room servis, telefon, wi-fi.

Usluga: noćenje sa doručkom (doručak na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više vrsta jela).

  •       na plaži
  •       75 km od Soluna
  •       U mestu Paralia

 

CENOVNIK

*cenovnik možete uvećati klikom na njega

DNEVNE CENE PO OSOBI ILI SMEŠTAJNOJ JEDINICI U EUR

DINARKSI DEO ARANŽMANA IZNOSI 2.200,00 RSD PO SMEŠTAJNOJ JEDINICI.
ZA HOTELSKI SMEŠTAJ PREVOZ JE INDIVIDUALAN!

HOTELSKI POPUST IZ TABELE + DODATNIH 
+3% popustaza uplate u celosti prilikom rezervacije

POPUSTI  na rane uplate se ne odnose na dodatne usluge i dinarski deo

* Dodatni popust se može kombinovati sa FIRST MINUTE I SPECIJALNIM POPUSTIMA iz tabela koje odobravaju hoteli.

Ukoliko se izvrši celokupna uplata aranžmana prilikom rezervacije odobrava se hotelski popust iz tabele a potom i dodatni popust od -3% (za uplate u celosti prilikom rezervacije). 

* CENA ARANŽMANA OBUHVATA: Smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge za odabrani broj noćenja i troškove rezervacije.

* CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: Međunarodno putno zdravstveno osiguranje – po važećoj tarifi osiguravajuće kuće, troškove prevoza, individualne putnikove troškove, usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor  sa organizatorom izleta – ino partnerom.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

* Prilikom rezervacije uplaćuje se akontacija u visini od 30% od cene aranžmana. U slučaju da rezervacija nije potvrđena od strane hotela u roku od 48h, akontacija se vraća putniku. U slučaju da rezervacija jeste potvrđena, ostatak se plaća prema uslovima rezervacije. Ukoliko postoji popust za celokupnu uplatu, aranžman mora biti u celosti uplaćen do tačno navedenog roka prema datom cenovniku. Rezervacije unutar roka od 15 dana do datuma započinjanja putovanja rade se isključivo na upit,sa uplatom 100%. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, po prodajnom kursu Crédit Agricole banke na dan uplate.

* Avansno: gotovinom, čekovima ili uplatom na račun T.A. “Millenium”: 30% pri rezervaciji, ostatak u skladu sa uslovima rezervacije, do datuma navedenog u cenovniku za rane uplate ili najkasnije 20 dana pred put;

* Uplatom na rate: akontacija u gotovini 30%, a ostatak čekovima u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2015. uz uvećanje 1,5% na mesečnom nivou na ostatak duga.

MOGUĆNOST ORGANIZOVANOG PREVOZA

Mogućnost doplate za uslugu organizovanog prevoza do PARALIE i OLYMPIC BEACH-a na bazi 10 noćenja.
Datum polaska autobusa: 21.05; 31.05; 10.06; 20.06; 30.06; 10.07; 20.07; 30.07; 09.08; 19.08; 29.08; 08.09; 18.09.
CENA POVRATNE KARTE ZA ODRASLE IZNOSI 50 € PO OSOBI A ZA DECU OD 0-12 GODINA 35 €.
BUS BR. 1 polazak iz Kragujevca u 18:45 h kod Roda centra.
BUS BR. 2 polazak iz Novog Sada u 17:30 h kod Lokomotive.

UKOLIKO PUTNICI KORISTE ORGANIZOVAN PREVOZ:
ARANŽMAN OBUHVATA: vanlinijski prevoz autobusom(visokopodni, dabldeker ili minibusom audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, smeštaj u hotelu na bazi 10 noćenja sa izabranom uslugom, usluge licenciranog vodiča – pratioca grupe prema programu putovanja, usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili ino partnera, troškove organizacije i vođenja aranžmana.
ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno zdravstveno osiguranje – po važećoj tarifi osiguravajuće kuće, , individualne putnikove troškove, usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor  sa organizatorom izleta – ino partnerom.

PROGRAM PUTOVANJA:
1. Dan – Polazak u večernjim časovima (proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj.
2. Dan – Dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00 časova.
2.-11. Dan – Boravak na bazi 10 noćenja u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge.
12. Dan – Napuštanje hotela do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije).  Noćna vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.
13. Dan – Dolazak  u prepodnevnim časovima.

VAŽNE NAPOMENE

OBJAŠNJENJE SKRAĆENICA U TABELAMA: ND – noćenje sa doručkom; PP – polupansion (doručak i večera); PA – pun pansion (doručak, ručak i večera); AI/UAI – sve uključeno (doručak, ručak, večera, užine, domaća alkoholna i bezalkoholna pića po detaljnijem opisu sa sajta hotela ili po pisanoj informaciji agencije); NA – najam, noćenje bez ishrane.

• Cenovnik “Grčka leto 2015 – Olimpska Regija” je individualni cenovnik. Putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka u hotelu, minimum za rezervaciju je 5 noći ukoliko drugačije nije naznačeno u tabeli.
Opise smeštaja možete pogledati na sajtu – www.millenium-ts.com.

• Potvrda izabranog hotela se po pravilu čeka 48h (dva radna dana) od momenta uplate akontacije (ne računajući vikend – subota/nedelja i neradne dane). Po uplati celokupnog iznosa aranžmana, agencija izdaje vaučer. 
• Broj telefona predstavnika će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije 5 dana pre ugovorenog putovanja.

• Putnici se sami javljaju na recepciju i smeštaju u hotel. U slučaju nemogućnosti da pronađu ugovoreni hotel, u obavezi su da kontaktiraju predstavnika agencije telefonom.
• Organizator ima pravo da otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili nepredviđenih okolnosti na koje turistička agencija nije mogla da utiče, s tim što je organizator u obavezi da ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim terminima, kada hotel može biti zatvoren zbog nedovoljne popunjenosti, pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel za isti datum boravka.

• Kolona “min-max osoba” označava broj osoba koje plaćaju punu cenu – broj osoba koje koriste određeni popust (ne označava broj ležajeva). Minimalni broj punoplatežnih osoba je određen brojem osnovnih ležaja u smeštajnoj jedinici. Broj ležajeva koji se dobijaju u određenom tipu smeštaja se razlikuje od hotela do hotela i najčešće zavisi od uzrasta osoba koje u njemu borave.

• Cene su iskazane u evrima a obračun uplata vrši se u zemlji u dinarima prema prodanom kursu poslovne banke Crédit Agricole banke na dan uplate, odnosno kursu navedenom u programu putovanja. Cene su formirane na osnovu poslovne politike organizatora i ne mogu biti predmet prigovora – reklamacije.

• POPUSTI za decu, treću, četvrtu… odraslu osobu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, s tim da lica kojima je odobren popust spavaju na pomoćnim ležajevima (fotelja, sofa na razvlačenje, metalni ili drveni ležaj na rasklapanje sa tanjim dušekom), u tipovima soba koje dozvoljavaju smeštaj za više od dve osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom plaća punu cenu smeštaja, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Za ostvarivanje popusta kod dece, merodavan je datum rođenja i starost deteta u momentu putovanja.

DOPLATA za jednokrevetnu smeštajnu jedinicu u zavisnosti od hotela iznosi od 70% do 100% (raspitati se u agenciji).

• Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge (polupansion, all inclusive, ultra all inclusive i sl.) samo prilikom rezervacije aranžmana, naknadna promena vrste usluge nije moguća.

• Programom predviđene usluge (noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion ili all inclusive) se pružaju od trenutka ulaska putnika u hotel, do trenutka napuštanja hotela, a prema hotelskim pravilima. Spisak usluga all inclusive, čine sastavni deo programa putovanja. Hotelska kategorizacija odgovara službenoj lokalnoj kategorizaciji. U svim objektima gde ima ishrane usluga je po principu samoposluživanja – izbor više vrsta jela, osim kada u hotelima boravi manje od 20 osoba kada se prelazi na meni-klasičan način usluživanja, izbor dva do tri jela.

•  Kvantitet i izbor hrane, zavisi od kategorije hotela. U sobe se ulazi prvoga dana boravka posle 14:00h i napuštaju se u 10:00h poslednjeg dana boravka.
• Strogo je zabranjeno unošenje hrane i pića u hotelski objekat.
• U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka nekog od putnika sa ugovora), obavezna je korekcija strukture smeštajne jedinice i shodno tome i cene aranžmana po važećem cenovniku.

•  Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj apartmana ili sobe, sediste u autobusu ili avionu, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogucnost doplate.

• Obavezno je poštovanje osnovnih pravila oblačenja (dress code) za vreme obroka u većini hotela (zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu, obavezne duge pantalone za muškarce).

• Cena hotela pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, za šta organizator ne snosi odgovornost.

•  Dimenzije ležaja u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za normalan ležaj je 185- 190 cm sa 75-90 cm i francuski (2 osobe) 185 -190 cm sa 120 – 140 cm.

• Funkcionisanje klima uređaja u smeštajnim objektima različito je regulisano po destnacijama i objektima i ne podrazumeva neprekidan rad klima uređaja 24h dnevno.

• Svi hoteli u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u određenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet hotela.

•  Organizator nema informacije o vremenskim prilikama, građevinskoj sezoni, radnom vremenu ugostiteljskih objekata i prodavnica, u i oko smeštajnog objekta, te s toga ne preuzima odgovornost usled eventualne buke u smeštajnim objektima i jedinicama.  • Organizator, predstavnik ili lokalni partner ne mogu uticati na buku u susednim smeštajnim objektima i jedinicama. • Fotografije iz kataloga ili sa internet prezentacije unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i jedinica, ne garantuju da u međuvremenu nije došlo do promena sadržaja i izgleda, kao ni da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.

PROGRAM INDIVIDUALNOG PUTOVANJA NA ZAHTEV KLIJENTA:
T.A. “MILLENIUM” vrši rezervaciju pojedinačnih usluga na zahtev klijenta, pa u vezi sa time ne postoji program putovanja u skladu sa Zakonom o turizmu čl. 56. Rezervacija hotela nije automatski i čvrsta rezervacija, dok ne stigne pozitivan ili negativan odgovor na upit. Procedura podrazumeva akontacionu uplatu kao po uslovima plaćanja, pre postavljanja upita. Odgovor na upit se čeka maksimalno 48h. Ukoliko dobijemo potvrdan odgovor rezervacija je automatski fiksna i podleže Uslovima putovanja. Ukoliko dobijemo negativan odgovor, i ukoliko ne želite alternativu vraća Vam se uplaćen novac u celosti. Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je ino partner Mita Travel – tel. 00 30 2351063062.

Organizator putovanja: Turistička agencija “Millenium” iz Trstenika – Licenca Ministarstva turizma OTP 76/2010 od 02.02.2010. godine. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja T.A. “MILLENIUM”.