PRODAJNA MESTA U SRBIJI

Atos – Halkidiki – Grčka Hoteli – Leto 2018

ATOS – HALKIDIKI
GRČKA HOTELI – LETO 2018

atos
Ouranoupolis

Deca do 14 godina gratis
do 30% POPUSTA + dodatnih 7%
Već od 30 € PP+

atos
Ouranoupolis

Dete do 6 godina gratis
do 25% POPUSTA + dodatnih 7%
Već od 36 € PP

atos
Ouranoupolis

Dvoje dece do 12 godina gratis
15% POPUSTA + dodatnih 7%
Već od 44 € PP

ATOS je treći i najistočniji od tri “prsta” Halkidikija. Najdalji od aerodroma u Solunu, najmanje razvijen za turizam, iako ga mnogi smatraju najatraktivnijim.
Najveći deo Atosa ne može se posetiti bez specijalne dozvole. To je Agion Oros ili Sveta Gora koja se vodi kao manastirski posed već više od 1000 godina i kojim dominira veličanstveni vrh od 2000m nadmorske visine planine Atos.
Hotel Theoxenia je izgrađen u idiličnom okruženju u podnožju planine Atos, poznatoj kao srce pravoslavnog Hrišćanstva, i na samo 30 m od Egejskog mora. Iako je ovaj hotel smešten u najlepšem delu najvažnijeg kulturnog pravoslavlja, on poštuje arhitektonsko nasleđe planine Atos.
Akti Ouranoupolis se nalazi na obali samo 2 km izvan Ouranoupolisa na poluostrvu Atos. Hotel poseduje 80 soba, smešten u panoramskom obliku zgrade, gde večina soba ima pogled na Amouliani ostrvo i Sitoniju. Planina Atos svojom mističnom atmosferom privlači mnoge posetioce.
Alexandros Palace 5*** Sadržaj hotela: recepcija (24h), restoran, bar, bašta, internet, parking, sef (na recepciji), prodavnica suvenira, igraliste za decu, animacija za decu, otvoreni bazen, bazen za decu, bar kraj bazena, bar na plaži, odbojka na plaži, sportovi na vodi, teretana, sauna